Beste horecaondernemer,

De horeca branche is als een van de eersten getroffen door de gevolgen van het coronavirus.

Van de ene op de andere dag waren alle gasten (en omzet) als sneeuw voor de zon verdwenen. De maatregelen die zijn getroffen om dit virus het hoofd te bieden zijn rigoureus, maar helaas onontkomelijk.

De afgelopen dagen hebben wij contact gehad met zeer veel ondernemers in de horeca branche. Het is fantastisch om te zien hoe actief en innovatief verschillende zij te werk gaan.

Wij willen deze ondernemers helpen en hebben, onder het mom van #SamenSterk, deze website ontwikkeld. In plaats van ieder voor zich willen we het mogelijk maken om het ‘delivery-aanbod’ van horecazaken snel, duidelijk, overzichtelijk en GRATIS aan consumenten te presenteren.

Daarbij kunnen consumenten eenvoudig hun bestelling plaatsen. 100% van de omzet gaat daarbij naar de horecaondernemer. De afhandeling van de bestellingen en betalingen gaan via de eigen kanalen (contact, pin, overboeking of Tikkie) van de horeca ondernemers.

HorecaMenu.nl is enkel een middel om eenvoudig en overzichtelijk inzichtelijk te maken wat het take-away en delivery aanbod van horecazaken is.

Veel succes! #SamenSterk

Jim Coumans